Дома / Uncategorized / Годишна програма за работа на училиштето 2022-2023

Годишна програма за работа на училиштето 2022-2023

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Почитувани родители на идни првачиња!

Ве известуваме дека можете да ги запишувате вашите деца во уписниот рок, и дополнително да …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *