Дома / Новости / Годишен Извештај 2019/20

Годишен Извештај 2019/20

Во прилог е Годишниот Извештај за работата на училиштето во учебната 2019/20 година.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Мултикултурни работилници по повод Патрониот празник

Денес, 20.12.2021 ( понеделник) по повод одбележување на Партониот празник на ООУ ,,Даме Груев” , …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *