Дома / ДОКУМЕНТИ / Годишен извештај за учебната 2022-2023 година

Годишен извештај за учебната 2022-2023 година

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Годишен извештај за работата на училиштето во учебната 2020-21 година

Годишен-извештај-2020-2021-КОНЕЧЕНПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *