Дома / Новости / Во рамките на проектот “Вело училишта” нашето училиште беше посетено од координаторите на проектот.

Во рамките на проектот “Вело училишта” нашето училиште беше посетено од координаторите на проектот.

🚩 Во рамките на проектот “Вело училишта” нашето училиште беше посетено од координаторите на проектот.

🚩Опфатени беа учениците од шесто одделение во централното училиште во Градско и учениците од трето и петто одделение од ПОУ с.Виничани.

✅️Активностите имаа за цел да ги подготват учениците за поголема безбедност на велосипедите во сообраќајот🚲🚲🚲

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *