Дома / Новости / Во знак на одбележување на Светскиот ден на водата, Еко клубот изработи брошура со еко пораки, хамер и презентација за заштеда на водата

Во знак на одбележување на Светскиот ден на водата, Еко клубот изработи брошура со еко пораки, хамер и презентација за заштеда на водата

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *