Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 4 ТО ОДД. / Заштитено: Вежби – секојдневни активности 2 и сегашно трајно време

Заштитено: Вежби – секојдневни активности 2 и сегашно трајно време

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу:

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

Вокабулар за атмосферски прилики

whats-the-weather-likeПреземи Ученици, изгледајте ја и ислушајте ја презентацијата за кажување какво е времетo надвор. Напишете …