Вежби – пасивни реченици

Ученици, симнете го документот и вежбајте ги пасивните реченици.

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

Обработка на граматичка структура – индиректен говор

Ученици, внимателно изгледајте го видеото за правилата на индиректен говор. Како што ќе видите имате …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *