Дома / Новости / Активности по повод 8-ми март

Активности по повод 8-ми март

Учениците од I одделение во Градско и III и V одделение од ПУ с.Виничани со низа изработки го одбележаа 8-ми март, интернационалниот ден на жената.

Во Прилог се фотографии од изработките на учениците

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Подигнувањето на еколошката свест кај најмладата популација, е важен предуслов за заштита на животната средина и околината во која живееме. Секое дете и секој човек има право на чиста и здрава животна средина

Учениците од предметна настава, членови во Еко клубот и учениците од одделенска настава членови на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.