Дома / Uncategorized / Активности по повод 1ви март (доаѓањето на пролетта)

Активности по повод 1ви март (доаѓањето на пролетта)

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *