Дома / Новости / Активности по повод детската недела

Активности по повод детската недела

Под мотото “Почитуваме за наше здравје, за наш успех”
✅Учениците од III одд во ПУс.Виничани, симболично ги одбележуваат деновите на Детската недела✅✍📚

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *