Дома / Новости / Активности на Ученичкиот парламент

Активности на Ученичкиот парламент

Согласно Годишната програма за работа на Ученичкиот парламент, ученичкиот правобранител Андреј Петровски изработи презентација на тема “Врсничко насилство” и истата ја презентираше пред учениците членови.

✅️Училиштето е место каде учениците треба да се чувствуваат безбедни и заштитени. Тоа е

заедница каде треба да владее љубов, топла меѓучовечка комуникација и грижа за сите

членови.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *