Дома / Новости / Училишен натпревар по Хемија

Училишен натпревар по Хемија

11Училишен натпревар по предметот Хемија,помеѓу учениците од VIIIa и VIIIb одделение организиран од наставничката Каролина Кирова.

За Систем Администратор

Провери

Симулациона вежба во случај на елементарна непогода земјотрес

Во нашето училиште успешно се спроведе симулациона вежба во случај на елементарна непогода земјотрес. Целта …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *