Дома / Новости / Посета на Велешкиот театар

Посета на Велешкиот театар

Учениците од I и V одд, присуствуваа на новогодишната престава “Волшебната шума” во Велешкиот театар

За Систем Администратор

Провери

Новогодишна приредба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.