недела , октомври 21 2018
Соопштенија
Дома / Соопштенија (страна 2)

Соопштенија

ИЗВЕШТАЈ Од одржаниот општински натпревар по предметот Природни науки за VI и V одд 2017/2018

На ден 03.03.2018 (сабота ) во ООУ “Даме Груев”- Градско “ со почеток во 10 часот, во организација на Друштвото на биолози   на Република Македонија, се одржа Општинскиот натпревар по природни науки

Повеќе