Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ИНФОРМАТИКА ЗА 7 МО ОДД.

ИНФОРМАТИКА ЗА 7 МО ОДД.

Табеларни пресметувања

Добар ден ученици.Ваша задача е од страна 81-90 во учебникот да ги примените постапките за внесување на податоци во табела по слободен избор.Вашите задолженија да ги завршите до крајот на неделата поточно до петок и да ми ги пепратите.Седете дома и имајте пријатни мигови

Повеќе

Тема-Веб-дневници

Добар ден ученици.Ваша задача е од страна 4-10 страна од учебникот да изработите Блог.Постапките и начинот за изработка го имате во учебникот од4-10 страна.Задолженијата треба да ги завршите до наредната недела.Седете дома и имајте пријатни моменти.Поздрав.

Повеќе

ИНТЕРНЕТ ( ПОТСЕТУВАЊЕ ),ШТО Е ВЕБ-ДНЕВНИК (БЛОГ ), ЕТИЧКО КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-ДНЕВНИЦИТЕ

Добар ден ученици.Ваша задача е – ИНТЕРНЕТ ( ПОТСЕТУВАЊЕ ),ШТО Е ВЕБ-ДНЕВНИК (БЛОГ ), ЕТИЧКО КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ-ДНЕВНИЦИТЕ.Наставните содржини се наоѓаат на 1-2-3 страна од учебникот.На 3 страна се наоѓаат 6 прашања треба да се одговорат во тетратката.Препратете ги одговорите на прашањата најкасно до 30.04.2020(четврток).Седете дома и имајте пријатни моменти.Поздрав.

Повеќе