Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 6 ТО ОДД.

ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 6 ТО ОДД.

26.05.2020 Отпор на водата лебдење и тонење

https://youtu.be/6qpyLgFYHs4 Изгледајте ја видео лекцијата,потоа одговорете ги прашањата кои се наоѓаат на крајот од видеото.Активностите што треба да ги направите сликајте ги и пратете ми слика во приватна порака.

Повеќе