Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЧАС НА ОДДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА 4 ТО ОДД.

ЧАС НА ОДДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА 4 ТО ОДД.

11.05.2020-Бонтон-насилничко однесување

Ученици,што мислите вие за насилничкото однесување на училиште и за насилството,воопшто?

Повеќе

04.05.2020-БонТон за хуманост

-Дали и вие ученици сте биле некогаш хумани? -Опишете една случка кога сте биле хумани кон некое ваше другарче.

Повеќе

27.04.2020-БонТон-за слободно време

-Дали учениците имаат слободно време? -Како учениците го искористуваат своето слободно време?

Повеќе