Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЧАС НА ОДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА ТРЕТО ОДД.

ЧАС НА ОДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА ТРЕТО ОДД.

01.06.2020г. Час на одделенска заедница

Градење позитивен однос кон животните и растенијата План за работа 1.Што мисите,што му треба на кучето покрај храна, вода и куќа? -Му треба редовно шетање, внимание , игра, одржување хигиена и вакцинирање.. 2. A на цвеќето? -Редовно полевање, пресадување и сонце 3. Што и треба на рипката? Дали аквариумот е …

Повеќе

11.05.2020-Бонтон-насилничко однесување

Ученици,што мислите вие за насилничкото однесување на училиште и за насилството,воопшто?

Повеќе

04.05.2020-БонТон за хуманост

-Дали и вие ученици сте биле некогаш хумани? -Опишете една случка кога сте биле хумани кон некое ваше другарче.

Повеќе

27.04.2020-БонТон-за слободно време

-Дали учениците имаат слободно време? -Како учениците го искористуваат своето слободно време?

Повеќе