Дома / ДОКУМЕНТИ / Процедура за собирање, обработка, објавување и чување на фотографии, видеа и лични податоци на учениците кои се објавуваат на интернет

Процедура за собирање, обработка, објавување и чување на фотографии, видеа и лични податоци на учениците кои се објавуваат на интернет

Не е пронајдена страницата.

Се извинуваме, страницата која ја барате не постои.