Дома / Виолета Божинова (страна 2)

Виолета Божинова

Наставник по одделенска настава.

22.04-24.04. 2020 IV- б Местоположба во табела

Погледнете ја презентацијата и потоа решете ги наставните листови. Презентација-Местоположба-во-табела-координати-М4.1.9.4Преземи RL-Местоположба-на-координатна-мрежаПреземи merenje-dolzina-prakticna-rabotaПреземи

Повеќе