Дома / Маја Ефтимова

Маја Ефтимова

Наставник во одделенска настава.

Од 27-04 до 30-04-2020 Iб одд. -Мериме должини ,ширина,висина со нестандардни единици. -Мериме и споредуваме должина,ширина,висина/30,31 -Мериме тежини со нестандардни единици -Мериме и споредуваме тежини

nestandardni-merki-dolzinaПреземи Vagata-e-vo-ramnotezaПреземи vaga-instrument-za-merenje-masaПреземи

Повеќе

Од 27-04 до 30-04-2020 Iб одд.-Препознавање на симболот на гласовите (буквите) З и Ѕ во имињата на предметите кои се запишани под соодветна слика.- Пишување елементи од буквите во фиксиран простор-З и Ѕ. -Препознавање на симболот на гласовите (буквите) К и Л во имињата на предметите кои се запишани под соодветна слика. -Пишување елементи од буквите во фиксиран простор-К и Л. -Интерпретација и меморирање на песна Први Мај

Повеќе

Од 21-04 до 24-04-2020 Iб одд.-Кој има повеќе/помалку монети? -Игра- Пазар -Кој има повеќе/помалку монети?-игра -Активности со пресметување на сума со монети

Монети-Работен-листПреземи МАКЕДОНСКИ-ПАРИПреземи Монети-Работен-лист-1Преземи Монети-Работен-листПреземи Монети-Работен-лист-1Преземи

Повеќе

Од 21-04 до 24-04-2020 Iб одд.-Пишување елементи од буквите во фиксиран простор –В и Г -Препознавање на симболот на гласовите (буквите) Д и Ѓ во имињата на предметите кои се запишани под соодветна слика -Пишување елементи од буквите во фиксиран простор-Д и Ѓ -Препознавање на симболот на гласовите (буквите) Е и Ж во имињата на предметите кои се запишани под соодветна слика -Пишување елементи од буквите во фиксиран простор-Е и Ж

Повеќе