Дома / Uncategorized / 30-04-2020 наст. Маре Аризанова – Голема буква при пишување имиња на континенти, држави и градови -Голема буква при пишување на празници

30-04-2020 наст. Маре Аризанова – Голема буква при пишување имиња на континенти, држави и градови -Голема буква при пишување на празници

следете ги внимателно виео лекциите и работете заедно во паралела со наставникот . Сработеното на часот испратете ми го во порака . Имајте пријатана работа и бидете вредни и насмеани.

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *