Дома / Uncategorized / 28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

на часот ќе ги одговарамне усно следниве прашања:

За дома:

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ ДИРЕКТНО НА ВОРД ДОКУМЕНТОТ СО ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИСТИОТ !Годишен-тест-Јазик-5-а-оддПреземи ИЛИ СО РЕШАВАЊЕ …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *