Дома / Uncategorized / 28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,,-втор час (156,157)

28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,,-втор час (156,157)

Илустрирајте еден настан кој нмјмногу ви се допадна!

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *