Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 27.05.2020-Препознавање на буквата Ц

27.05.2020-Препознавање на буквата Ц

Добро утро.Денеска македонски јазик продолжуваме со буквите Препознавање на буквата Ц. Проследете ја е-книгата,разговарајте за содржината,потполнете во учебникот и напишете 5 реда со буквата Ц. внимавај на убавото пишување.

https://read.bookcreator.com/npaeQvGnBqNNXT5ThVTikQLUAfs1/xtp2s6GUTuyy6gC18RUpaA?fbclid=IwAR0OCrg9H2rtpsypGatSwqJ2iZNiaCScoyGlTSvLqoO1DZ-Dhys2y1rawJA

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *