Дома / Uncategorized / 27.04.2020 Вежбај дома

27.04.2020 Вежбај дома

За Златко Стојковски

Наставник по Физичко и здравствено образование.

Провери

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ ДИРЕКТНО НА ВОРД ДОКУМЕНТОТ СО ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИСТИОТ ! Годишен-тест-Јазик-5-б-оддПреземи ИЛИ СО …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *