27.04.2020-БонТон-за слободно време

-Дали учениците имаат слободно време? -Како учениците го искористуваат своето слободно време?

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. Час на одделенска заедница

Градење позитивен однос кон животните и растенијата План за работа 1.Што мисите,што му треба на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *