Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 2 РО ОДД. / 26.05.2020-Мерење и решавање проблеми-тематски тест

26.05.2020-Мерење и решавање проблеми-тематски тест

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

20.05.2020 – Текстуални задачи – мерење време

текстуални-задачи-за-времеПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *