Дома / Uncategorized / 24-04-2020 МРЕЖА НА КВАДАР И КОЦКА НАСТ.ИБРО ФИУЉАНИН

24-04-2020 МРЕЖА НА КВАДАР И КОЦКА НАСТ.ИБРО ФИУЉАНИН

Fizika 7 - 1.4 Određivanje obujma

Изработете мрежа на едно од овие две геометриски тела , сликајте ја мрежата а потоа склопете ја за да го добиете геометриското тело кое исто така ќе го сликате и испратете ми ги сликите во порака.

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ ДИРЕКТНО НА ВОРД ДОКУМЕНТОТ СО ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИСТИОТ !Годишен-тест-Јазик-5-а-оддПреземи ИЛИ СО РЕШАВАЊЕ …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *