Дома / Uncategorized / 24-04-2020 анализа на текст „22 април-ден на планетата земја„

24-04-2020 анализа на текст „22 април-ден на планетата земја„

Пополнете ја даденава табела по претходно обработениот текст на видео часот.

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен извештај за работата на училиштето за учебната 2021-2022 година

Годишен-извештај-за-работата-на-училиштето-2021-2022Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *