Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 23.04.2020 I-a Роденден на планетата земја

23.04.2020 I-a Роденден на планетата земја

Роденден на планетата земја .Ученици да научиме да ја чуваме и негуваме нашата планета .Таа е нашиот дом.Немаме резервна планета,Видете и Биби е тука со нејзините другарчиња од други планети. Биби ги запознава со нашата планета.Задача -нацртај те ја планетата земја со сите нејзини убавини ,како ја замислуваш.

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *