Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 23.04.2020 I-a Горе ,долу,лево десно

23.04.2020 I-a Горе ,долу,лево десно

Да заиграме малку со Дарко Биберко и да ги повториме правците,горе,долу,лево и десно

https://read.bookcreator.com/npaeQvGnBqNNXT5ThVTikQLUAfs1/4A2w-vfkT6KZdt9l8ZEnYg?fbclid=IwAR2RsEJvxquU-2jkaMp0Sj3PZvtfa08Zw3Wei93KEaNIZMgbyysYhn3ZBxQ

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *