Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 3 ТО ОДД. / 23.04.2020-Решава текстуални задачи во кои се вклучени пари.

23.04.2020-Решава текстуални задачи во кои се вклучени пари.

За Трајана Дукова

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г.Венов дијаграм

стр.41 од работните тетратки да се реши задачата

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *