Дома / Uncategorized / 23-04-2020 ЕКО-плакат наст. Маре Аризанова

23-04-2020 ЕКО-плакат наст. Маре Аризанова

Јавно Претпријатие Национални шуми
                      
Parks Dinarides: 22 Април - ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ РОДЕНДЕНОТ НА ...
ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ во корелација со Македонски јазик за денот на планетата земја. Нацртајте интересен ЕКО – плакат кој ќе ги поттикне и другите да размислуваат за Земјата. Искористете ги податоците од документарните емисии, енциклопедии , интернет…..

Работете со темперна боја!

Плакатот да биде готов до наредниот час по ликовно !

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *