Дома / Uncategorized / 22-05-2020 наст.ИБРО ФИУЉАНИН -22-05-2020 -тематски тест за плоштина и периметар

22-05-2020 наст.ИБРО ФИУЉАНИН -22-05-2020 -тематски тест за плоштина и периметар

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е image-20-1024x719.png
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е image-21-1024x660.png
Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е image-22-1024x768.png

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *