Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 22.04.2020 I-a Местоположба

22.04.2020 I-a Местоположба

Слушни ја аудио книгата за местоположби,а потоа отвори ја ВРЕМЕ ЗА ИГРА

Линк:https://read.bookcreator.com/9qsfI5Ou1ucGzpLq1zFANPnGhPs1/X2B-7UNkRKa4A745VvRiWA?fbclid=IwAR3KJEjEcEft9LA1xso7bjmdI1FkbzU151LIfHWWeNy-i0AFJVEbT77uZUY

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *