Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 9 ТО ОДД. / Заштитено: 21-24.4 Вежби – guestion tags

Заштитено: 21-24.4 Вежби – guestion tags

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу:

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

Заштитено: Вежби – индиректен говор

Нема извадок бидејќи ова е заштитен напис.