Дома / Uncategorized / 21-05-2020 наст.ИБРО ФИУЉАНИН -Планирање, соби-рање ,организирање и претста-вување податоци на дијаграм

21-05-2020 наст.ИБРО ФИУЉАНИН -Планирање, соби-рање ,организирање и претста-вување податоци на дијаграм


Во тетратките да се реши стр.133!

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Проектна задача на тема „Дијалектите во мојот роден крај“

Во оваа учебна година, учениците од осмо, седмо и деветто одделение, по предметот Македонски јазик …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *