Дома / Uncategorized / 21-04-2020 обработка на текст-„АПРИЛ“ -наставник Ибро Фиуљанин

21-04-2020 обработка на текст-„АПРИЛ“ -наставник Ибро Фиуљанин

Карактеристики кои ги имаат тие кои се родени во месец април ...
На овие три хороскопски знаци среќата ќе им се насмевне во април ...
  • Внимателно прочитај го текстот „Април“ од В.Подгорец на стр.133
  • Поетот месецот април го прикажал со шест професии(коњаник, продавачка…) . За секоја професија состави по една строфа во која же има барем една рима и така треба да добиеш песна со шест строфи .
  • Размисли каков наслов можеш да и дадешна песната што ќе ти одговата на содржината на напишаната песна.

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Резултати од регионален натпревар по физика

На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *