Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / 16.4.2020-година-Прераскажување-и-раскажување-на-текстовите„Милосија“од-К.М.Руменова-и-„Езерска-бајка“-од-С.Јаневски

16.4.2020-година-Прераскажување-и-раскажување-на-текстовите„Милосија“од-К.М.Руменова-и-„Езерска-бајка“-од-С.Јаневски

За Лидија Каратулкова

Наставник по Македонски јазик.

Провери

Медиотека

Датум:29.5.2020-година-МедиотекаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *