Дома / Uncategorized / 21-05-2020 Македонски јазик-стр. 164 -Вежби за годишен тест!

21-05-2020 Македонски јазик-стр. 164 -Вежби за годишен тест!

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *