Дома / Uncategorized / 20-05-2020 -Македонски јазик – контролна задача нас: ИБРО ФИУЉАНИН

20-05-2020 -Македонски јазик – контролна задача нас: ИБРО ФИУЉАНИН

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е image-15-1024x677.png

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *