Дома / Uncategorized / 19-05-2020 Наст. ИБРО ФИУЉАНИН -Правописни вежби-голема буква, скратеници

19-05-2020 Наст. ИБРО ФИУЉАНИН -Правописни вежби-голема буква, скратеници

Напишете краток состав на тема: „Јас многу сакам … “ во кој ќе Употребите ГОЛЕМИ БУКВИ и СКРАТЕНИЦИ.

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Под мотото „Другарството е дел од детската среќа“ започнаа да се реализираат предвидените активности по повод Детската недела 2022 година

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.