Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ХЕМИЈА ЗА 8 МО ОДД. / 18-24.5.2020 Алкани и Хомологи низи

18-24.5.2020 Алкани и Хомологи низи

За Каролина Кирова

Наставник по Хемија и Биологија

Провери

21-26.4.2020 Повторување

Активности-за-период-од-21-Хемија8Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *