18-24.05 Фосилен запис

За Ели Неделковска

Наставник по Природни науки, Биологија.

Провери

11-17.05 Изработка на модел на фосил

11-17.05-Изработка-на-модел-на-фосилПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *