18.05.2020-Сообраќај

1. (kat. А,A1,Б) Во полето под сообраќајниот знак впиши го бројот ...

-Откако ќе си го препишете планот и ќе си научите,во раб. тетратки од Мега техна одговорете си ги прашањата на стр.48 и 49.

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *