Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 18.05.2020-Мериме време

18.05.2020-Мериме време

Да се потсетиме на часовникот и стрелките

https://read.bookcreator.com/npaeQvGnBqNNXT5ThVTikQLUAfs1/4XZuDzDkQxSXh2kleuDUVg?fbclid=IwAR2cHsPPZ5lnzQ9aft-sWa0iWCHEnkiVCq4JayNDWGegQT16IKWbnD3UKU0

Проследете ја книгата а потоа решите во работната тетратка на стр.38,39

за рекласација проследете ја и песничката

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *