Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 16.04.2020 I-a Именуваме и групираме 3 Д форми-вежби

16.04.2020 I-a Именуваме и групираме 3 Д форми-вежби

Реши го наставниот лист и поиграј квиз

Линк до квизот : https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=23f5474c318e&fbclid=IwAR152u2sxGRO5E9hg-Yh1MJnhwqTjznKD1ovEWqXzw_TkMQAJ286s4noEV0

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *