Дома / Новости / 16 Октомври _ Меѓународен ден на гладта

16 Октомври _ Меѓународен ден на гладта

➡️По повод 16 Октомври _ Меѓународен ден на гладта, Еко одборот од нашето училиште организираше хуманитарна акција за собирање на нерасиплива храна, со цел да им помегнеме на социјално загрозените семејства од нашето училиште.

Голема благодарност до сите кои несебично се вклучија во хуманитарната акција.

Да бидеме хумани секој ден❤️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Не постојат “добри” или “лоши” деца! Наместо да ги етикетираме потребно е да си поставиме …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *