Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 8 МО ОДД. / 15.05.2020 Реализирање скици за костимографија

15.05.2020 Реализирање скици за костимографија

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

16.04.2020 Фотографијата во функција на ликовно дизајнерски решенија

Фотографијата-во-функција-на-ликовно-дизајнерски-решенија-VIIIПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *